over ons
Regisseur en producent Sander Hendrix combineert creatieve senioriteit met state-of-the-art technische kennis. Dit maakt hem uniek in de live EventBranche

Sander is een van de meest gevraagde eventregisseurs van Nederland. Dat komt omdat zijn technische kennis in balans is met zijn creatieve veelzijdigheid. Daarbij is hij voor alle partijen prettig om mee te werken; hij begeleidt net zo makkelijk een groep dansers als de CEO van een multinational of technici die een show programmeren.Een korte geschiedenis.

Sander haalt in 1998 zijn diploma HTS Werktuigbouwkunde en werkt als purchase engineer voor Volvo. Elk uur daarbuiten besteedt Sander aan entertainment. Hele zomers is hij in Mallorca aan het werk bij het professionele theaterteam van het zesduizend-gasten-grote Hotel Bellevue. Uiteindelijk gooit hij het roer om en gaat een langgekoesterde droom achterna.


Als eerste wapenfeit produceert en regisseert Sander de Nationale Adecco Musical. Mede door die prestatie wordt Sander producent op de prestigieuze afdeling Special Events van de Arjan van Dijk Groep – de top van Nederlandse evenementproductie.

Met al die ervaring blijkt Sander als regisseur een natuurtalent. Hij heeft de creatieve visie, de eigenwijze overtuigingskracht en het sociale vermogen om grote groepen mensen aan te sturen. Zijn producties blinken uit in vindingrijkheid, het veelgeprezen Wow-effect, en een souplesse die je alleen met ervaring bereikt.

Hij doet zijn werk als zelfstandig gevestigde producent en regisseur en is al vijftien jaar een veelgevraagde partner voor iedereen die serieus over shows nadenkt.